Mini Teddy mohairnalle (9cm) – Steiff

79,00 

Tuotetunnus (SKU): 027796-1 Osastot: , , Avainsana tuotteelle

Missä yksi tuntee olonsa kotoisaksi, muut seuraavat perässä! Steiff Miniature Nallekarhuja on kiehtovaa nähdä  keskustelemassa keskenään, sisustamassa ympäristöään, kaikenlaisissa asennoissa – ja aina jotain uutta. Ne ovat myös ilo yksinään.

Viisisuuntaisesti nivelletty Steiff Mini Nallekarhu on valmistettu taidokkaasti käsityönä huippulaadukkaasta, hieman pörröisestä vaaleanruskeasta mohairista. Huopatassut ja pohjat ovat kontrastivärisiä beigejä, ja hänellä on käsinommeltu, tummanruskea kuono  ja upeat käsintehdyt yksityiskohdat.Tukevat raajat antavat mahdollisuuden jopa seistä hieman nojaten tai laittaa tassun jonkun ystävänsä ympärille.

Kuten kaikilla Steiff-tuotteilla, hänellä on maailmankuulu “Button in Ear” -merkki, korvassa oleva nappi ja lappu kertovat korkeimmasa laadusta ja turvallisuudesta!

Steiff Teddy Bear on klassikko ja kulttihahmo. Sekä menneisyydessä että nyt. Hän säteilee rakkautta, turvallisuutta ja luottamusta.

Koko: 9 cm.

Materiaali: 53% mohairvilla, 47% puuvilla, täytetty synteettisellä täytemateriaalilla. Turvasilmät. Valmistettu Saksassa.

HUOM! Tämä tuote ei ole varsinaisesti lelu, se on tarkoitettu enemmän aikuisille keräilijöille.

Valitse väri

Ruskea, Vaalea beige